La Ligasta tuttu Málaga isoissa talousvaikeuksissa – pelaajille tarjolla lähtöpassit tai roima palkanalennus

© Kuva: Getty Images

Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Málaga joutuu antamaan lähtöpassit monille edustusjoukkueensa pelaajille pelastaakseen taloutensa, kertoo seura tiedotteessaan.

Málaga ei kertonut, kuinka moni tarkalleen jättää seuran, mutta Marcan mukaan kymmenen pelaajaa pakotetaan lähtemään. Marca kertoo, että Málaga pystyy pitämään kiinni vain sellaisista pelaajista, jotka suostuvat ainakin 80 prosentin palkanalennukseen.

Vuonna 2010 Málagan osti qatarilainen liikemies Abdullah Bin Nasser Al Thani, jonka rahoittamana Los Albicelestes ylsi La Ligassa neljänneksi ja pääsi ensimmäistä kertaa historiassaan Mestarien liigaan.

Al Thanin rahahanat kuivuivat kuitenkin pian, ja Málagan oli myytävä parhaita pelaajiaan, kuten Ruud van Nistelrooy, Santi Cazorla ja Julio Baptista, jotta se ei rikkoisi La Ligan taloussääntöjä.

Málagan lyhyt nousukiito päättyi melkein yhtä nopeasti kuin se alkoi. Lähes koko 2000-luvun pääsarjatasolla pelannut seura putosi Segundaan kevällä 2018. Viime kaudella Málaga vältti täpärästi putoamisen kolmannelle sarjaportaalle.

Tämän vuoden helmikuussa Al Thani menetti oikeudessa Málagan puheenjohtajuuden puoleksi vuodeksi useiden eri syytösten takia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.