Hankkiiko Barcelona brasilialaislupauksen? Hyökkääjän agentti luottavaisella päällä: ”Olemme varmoja”

© Kuva: Getty Images

Barcelona on todennäköisesti hankkimassa tässä kuussa São Paulon hyökkääjän Gustavo Maian, sanoo hänen agenttinsa Danilo Silva.

Uutisoimme maaliskuussa Sportin tietojen pohjalta, että Barcelona on maksanut São Paulolle noin miljoona euroa Maian etuosto-oikeudesta. Jos Barcelona haluaa ostaa Maian itselleen tänä kesänä, sen on maksettava São Paulolle vielä noin 3,5 miljoonaa euroa. Jos Barcelona maksaa kyseisen summan, saa katalonialaisseura 70 prosenttia hänen pelaajaoikeuksistaan. Loput 30 prosenttia pelaajaoikeuksista jäävät São Paulon haltuun.

– Olemme varmoja, että Barcelona hankkii hänet, kommentoi Silva Radio Transamerican haastattelussa Globo Esporten mukaan.

– [Maanantaina] Maia aloitti yksityiset espanjan opinnot valmistautuakseen paremmin.

– Muut seurat ottivat meihin yhteyttä viime kuukausina, mutta hän ei epäröinyt missään vaiheessa. Hän halusi aina Barcelonaan.

São Paulon seurajohtaja Alexandre Passaron mukaan Barcelona ei ole kuitenkaan vielä ollut brasilialaisseuraan yhteydessä.

– Emme voi olla varmoja, meneekä hän Barcelonaan vai ei, koska heillä on kesäkuun 30. päivään asti aikaa ilmoittaa meille, eivätkä he ole vielä tehneet niin, sanoi Passaro Goalin mukaan.

– Kun viimeksi puhuin heille, he sanoivat, että kaikki on vielä todella epävarmaa.

Maia ei ole vielä debytoinut São Paulon edustusjoukkueessa, mutta hän teki Barcelonaan vaikutuksen vuoden alussa junioriturnauksessa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!