Legenda poistui Atléticosta – lupasi silti palata: ”Urani jälkeen palaan tänne uhratakseni jälleen kaikkeni”

© Kuva: Getty Images

Filipe Luís tiedotti aiemmin sunnuntaina poistuvansa Atléticosta.

Osapuolet eivät solmineet jatkosopimusta. Filipen sopimus Atléticossa päättyi heinäkuun alussa, ja brasilialaisen on määrä palata kotimaahansa Flamengon riveihin.

Filipe hyvästeli seuran Metropolitanolla järjestetyssä tilaisuudessa.

– Paras hetkeni Atléticossa oli Copan voitto. Se oli erityistä. Aiemmalla kaudella olimme hävinneet neljä derbyä ja seura ei ollut voittanut Real Madridia 14 vuoteen. Kaikki oli silloin uskomatonta. Bussimatka Los Ángeles de San Rafaelista Santiago Bernabéulle. Se, miten Paseo de la Castellana (Madridin kaupungin kolmanneksi pisin tie) oli täynnä kannattajiamme. Bernabéulla oli yli puolet meidän kannattajia.

– Tarvitsimme suurta iltaa ja saavutimme sen, mitä halusimme. Saimme juhlia voittoa kannattajien kanssa. Seuraava aamu oli urani onnellisin, kun pääsimme toden teolla juhlimaan.

Filipe kertoi palaavansa seuraan tulevaisuudessa – ei kuitenkaan pelaajana.

– Atlético on sydämeni seura. Minun seurani. Olen suuri Atléticon kannattaja. Katsoin eilen harjoitusottelun Numanciaa vastaan. On hyvin vaikeaa poistua täältä. Fakta on silti se, että useiden ihmisten pitäisi päästää irti mukavuuden tunteesta ja auttaa todella Atléticoa. Silloin seura toimii. Monet tekevät valtavia uhrauksia Atléticoa kohtaan. Urani jälkeen palaan tänne uhratakseni jälleen kaiken, mitä minulla on annettavanani.