La Ligaa on pelaamatta viisi kierrosta. Sevilla on kolmen pisteen päässä La Ligaa johtavasta Atléticosta.

Suorastaan loistavaa kautta pelaavan Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui käväisi Canal Sur Radion haastattelussa.

Sevilla taistelee tosissaan La Ligan mestaruudesta. Seuran pelaajat ja kannattajat ovat luonnollisesti innoissaan vauhdikkaasta loppukaudesta.

– Se, että kannattajamme ovat innoissaan, on loistavaa ja hienoa. Sitä varten teemme töitä, jotta Sevillan kannattajat olisivat ylpeitä joukkueestaan. Jatkamme työntekoa sitä ajatellen.

– On upeaa, että pelaajamme ovat kunnianhimoisia. Se kunnianhimo on nähtävä myös seuraavassa ottelussa. Yksikään lehdistötilaisuudessa sanottu lause ei auta meitä voittamaan otteluita. Se, että meillä on intohimoa ja kunnianhimoa on loistavaa. Pelaajillamme on sitä ja he tuovat sen näkyviin. Tärkeintä on kuitenkin se, mitä kentällä tapahtuu. Meidän on pelattava hyvää jalkapalloa.

Lopetegui lähtee viiden ottelun loppukauteen ottelu kerrallaan.

– Meillä on edessämme viisi ottelua, joista olemme hyvin innoissamme. Silti meitä kiinnostaa vain Athletic-ottelu. Se on ainoa tapa kilpailla tässä sarjassa. Parempi keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan.

Lopetegui otti myös lyhyesti kantaa paljon puhuttaneeseen Superliiga-kohuun.

– La Liga on jo itsessään Superliiga. Siitä ei ole mitään epäselvyyttä. La Liga on huippusarja, jossa on paljon tunnetta. Loppukausi on sellainen, jota emme ole nähneet täällä vuosikausiin. Se on hyvä asia jalkapallolle, kannattajille ja itse kilpailulle.