”Totta puhuen se teki minut hyvin surulliseksi” – Näin Toni Kroos reagoi entisen Real Madridin valmentajan potkuihin

© Kuva: Getty Images

Real Madrid nimitti Julen Lopeteguin päävalmentajakseen kesäkuussa 2018.

Lopeteguin pesti Real Madridissa kesti vain neljän kuukauden ajan. Real Madrid antoi Lopeteguille potkut lokakuun lopussa sen jälkeen, kun Barcelona oli murskannut Real Madridin el Clásicossa 5-1.

Toni Kroos oli pettynyt Lopeteguin potkuihin. Saksalaiskeskikenttäpelaaja kertoi mielipiteensä Lopeteguin potkuista Einfach mal Luppenin haastattelussa.

– Lopeteguin potkut sattuivat minuun kaikista potkuista eniten, koska hän on huippuvalmentaja- ja persoona. Hänelle sattui huono ajankohta Real Madridin valmentajana. Iloitsin paljon, kun hän voitti Eurooppa-liigan Sevillassa. Hän ansaitsi sen.

Kroosin mielestä oli selvää, että kyseinen kausi olisi ollut joka tapauksessa hyvin vaikea. Real Madrid putosi lopulta Mestarien liigasta jo neljännesvälierissä ja jäi La Ligassa toista kautta peräkkäin kolmanneksi.

– Lopetegui teki Real Madridissa hyvää työtä, mutta hänellä ei ollut onnea. Jos tulokset eivät ole odotettuja, on seura huonossa tilanteessa. Lopetegui saapui Real Madridiin juuri sen jälkeen, kun seura oli voittanut Mestarien liigan kolmesti peräkkäin ja Cristiano Ronaldo oli lähtenyt pois. Oli alunperin selvää, että kyseessä olisi haastava kausi.

– Totta puhuen Lopeteguin potkut teki minut hyvin surulliseksi. Valmentajan potkut ei ole koskaan sattunut minua yhtä paljon. Siitä jäi huono maku suuhun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.