Paikallislehti: Espanjalaisseura haluaa mahdollisesti myydä Robin Lodin muihin maisemiin

© Kuva: Juha Tamminen

Asturialaislehti El Comercion mukaan Sporting harkitsee Robin Lodin myymistä muualle kesän siirtoikkunassa.

Lod ei ole onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Sportingin avauskokoonpanossa ja etenkin kevätkaudella peliminuutit ovat jääneet olemattomiksi.

Lod pelasi avauskokoonpanossa viikonlopun Mallorca-ottelussa, mutta kyseiset minuutit olivat suomalaiselle ensimmäiset Sportingin paidassa sitten helmikuun. Lod on jäänyt useampaan otteeseen kevään aikana kokonaan ulos Sportingin kokoonpanosta.

Lehden mukaan Sportingin päävalmentajaksi kesken kauden B-joukkueesta noussut José Alberto jatkaa roolissaan ensi kaudella.

Lehti kertoo, ettei seurajohto luota Lodiin, jonka peliesitykset ovat jättäneet paljon toivomisen varaa. Seurajohto odotti Lodista enemmän.

Huuhkajien avainpelaaja saapui Gijóniin kesällä, kun Lodin sopimus kreikkalaisen Panathinaikosin kanssa päättyi. Alkukaudella Lod oli suuressa roolissa, mutta keskikenttäpelaajan peliminuutit ovat vähentyneet radikaalisti loppukaudella.

Sportingilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta nousukarsintapaikoille, mutta viimeinen nousukarsintapaikka on seitsemän pisteen päässä, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

El Comercion mukaan Sporting suunnittelee jo seuraavaa kautta Segundassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.