Joukkuetoveri puolusti vihellyskonserttien kohteeksi joutunutta Antoine Griezmannia – neuvoi Atléticon kannattajia: ”En pidä siitä”

© Kuva: Getty Images

El Larguero haastatteli Marcos Llorentea myöhään keskiviikkoiltana.

Ehdottomaksi avainpelaajaksi Atléticossa noussut Llorente kertoi muun muassa mielipiteensä Antoine Griezmannin tilanteesta.

Atléticon kannattajat ovat ottaneet Griezmannin vastaan odotetun jäisesti. Griezmann on saanut osakseen vihellyskonsertteja Metropolitanolla.

– Hyökkääjät elävät maaleista ja joskus he eivät onnistu maalinteossa. On selvää, että Griezmann on maailmanluokan pelaaja. Hän tekee joukkuetta auttavia maaleja ennemmin tai myöhemmin.

Llorente ei pidä Griezmannin saamista vihellyskonserteista.

– Atléticon kannattajien on ymmärrettävä, ettei vihellykset auta Griezmannia tai joukkuetta. En pidä siitä, kun olen kentällä ja kuulen Griezmanniin kohdistuvia vihellyksiä. Voin ymmärtää vihellykset, koska kannattajat saavat tuoda esiin mielipiteensä, mutta vihellykset eivät auta joukkuetta.

Llorentelta tiedusteltiin, olisiko hän kiinnostunut siirtymään ulkomaille jossain vaiheessa uraansa.

– En ole tällä hetkellä kiinnostunut siitä. Se ei herätä mielenkiintoani. Olen parhaassa mahdollisessa paikassa. Ehkä kolmen tai neljän vuoden päästä vastaisin eri tavalla, Llorente totesi.

Llorente sai lihasvamman Barcelona-voiton yhteydessä, eikä hänen osallistuminen ensi viikon Liverpool-otteluun ole vielä varmaa.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.