Lähde: Palaako maailmanmestari vuosien jälkeen La Ligaan? – kaksi seuraa kiinnostunut

© Kuva: Getty Images

Fernando Llorente jättää todennäköisesti Napolin vielä tämän siirtoikkunan aikana. Siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikon torstaina.

35-vuotias konkarikärki on herättänyt Sky Sport Italian mukaan Eibarin ja Elchen kiinnostuksen. Seurat kohtaavat tänään La Ligassa, mutta taistelevat myös Llorenten hankinnasta.

Llorenten suuri palkka on tällä hetkellä siirron suurin este. Napolin pitäisi lähtökohtaisesti osallistua Llorenten palkanmaksuun alkaneella kaudella. Llorente ei kuulu Napoli-luotsi Gennaro Gattuson suunnitelmiin ja seura on antanut espanjalaiselle luvan poistua.

Llorenten mielestä nyt on oikea aika palata Espanjaan. Llorente on edellisen kerran pelannut Espanjassa vuonna 2016, jolloin Espanjan paidassa maailmanmestaruuden voittanut kärki edusti Sevillaa.

Eibar on tällä hetkellä astetta todennäköisempi vaihtoehto Llorentelle kuin Elche, sillä hyökkääjä haluaa palata Baskimaalle ja tiedostaa Eibar-luotsi José Luis Mendilibarin pelitavan sopivan hänelle mainiosti.

Llorente muistetaan parhaiten vuosistaan kasvattajaseuransa Athleticin edustusmiehistössä. Llorente teki Athleticissa yli sata maalia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.