Näin 70 miljoonan euron floppihankinta nousi Atléticon avainpelaajaksi: ”Se auttaa minua pelaamaan vapaammin”

© Kuva: Getty Images

Thomas Lemar on yksi kuluvan kauden suurimmista yllättäjistä.

Atléticoon kesällä 2018 noin 70 miljoonalla eurolla siirtynyt Lemar on hyötynyt eniten Diego Simeonen uudistamasta pelitavasta. Atlético on pelannut aiempaa hyökkäävämpää jalkapalloa ja se on näkynyt Lemarin peliesityksissä.

Ensimmäisen kahden kauden aikana Lemar ei saanut itsestään juuri mitään irti ja menetti nopeasti avauskokoonpanon paikkansa. Atlético yritti myydä Lemarin viime kesän siirtoikkunassa, mutta ei saanut ranskalaisesta mielenkiintoisia tarjouksia.

Tällä hetkellä Lemar on yksi Atléticon hyökkäyspään avainpelaajista.

– Puhuin paljon Simeonen kanssa. Simeone kysyi minulta, mitä hän voisi tehdä parantaakseen tilannettani. Hän kuunteli minua ja minä häntä. Olen aina sanonut hänelle saavani itsestäni enemmän irti keskemmällä. Totta kai annoin kaikkeni, jos hän pisti minut vasemmalle tai oikealle laidalle, Lemar totesi France Footballin haastattelussa.

– Siitä huolimatta saan itsestäni parhaan irti keskemmällä. Simeone halusi löytää parhaat ominaisuuteni ja pelityylini. Pelipaikan muutos auttaa minua pelaamaan vapaammin ja löytämään parhaat ominaisuuteni. Nyt olen tekemisissä pallon kanssa aktiivisemmin ja saan sitä useammin. Laidoilla koskin pallon kerran vartissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.