Atléticon floppipelaaja mauttomien vitsien kohteena – Sevillan toppari tulistui: ”Olette kerrassaan häpeällisiä”

© Kuva: Getty Images

Sevillan toppari Jules Koundé antoi läksytyksen kannattajille, jotka laukoivat mauttomia vitsejä hänen maanmiehestään, Atlético Madridin laitapelaajasta Thomas Lemarista.

Lemar, 24, siirtyi Atlético Madridiin kaksi vuotta sitten ranskalaisesta AS Monacosta 70 miljoonalla eurolla, mutta hänen aikansa Espanjassa on ollut valtaisa pettymys.

Atléti kertoi viime viikonloppuna, että sen joukkueesta on löytynyt kaksi koronavirustartunnan saanutta pelaajaa. Ilkeämieliset Atlétin kannattajat vitsailivat sosiaalisessa mediassa, että he toivovat 24-vuotiaan Lemarin olevan toinen tartunnan saaneista pelaajista, jotta hän ei pelaisi torstaina Mestarien liigan puolivälierässä RB Leipzigia vastaan.

Koundé, 21, näki fanien viestit ja antoi heidän kuulla kunniansa.

– Olen nähnyt viestejä, joissa toivotaan, että Thomas Lemar olisi se, jolla on koronavirustartunta. Olette kerrassaan häpeällisiä, kirjoitti Koundé Twitterissä.

– Hieman kunnioitusta mukaan, kun puhutaan ihmiselämästä. Tämä ei ole mikään vitsi.

Atlético Madrid kertoi maanantaina, että tartunnan saaneet pelaajat ovat laitahyökkääjä Ángel Correa ja oikea puolustaja Šime Vrsaljko, jotka joutuvat jättämään Mestarien liigan puolivälierän väliin.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!