Ranskalaislähde: Valioliigan maalitykki ehdolla Atléticoon Griezmannin seuraajaksi

© Kuva: Getty Images

Tiistai-illasta lähtien on ollut julkista tietoa, että Atlético Madrid joutuu tulemaan ensi kaudella toimeen ilman Antoine Griezmannia. Menetys on raskas, sillä Griezmann on ollut viime kaudet Atléticon selvästi tehokkain pelaaja, suvereeni johtotähti ja myös joukkueen kapteeniston jäsen.

Korvaajan hankinta on epäilemättä käynnistynyt välittömästi. Huhuissa on mainittu muun muassa Mauro IcardinPaulo Dybalan ja Edinson Cavanin nimet, mutta tuorein huhu kääntää katseet Valioliigaan.

Ranskalaishyökkääjä Alexandre Lacazette on tehnyt Arsenalille tällä kaudella 13 maalia Valioliigassa ja viisi Eurooppa-liigassa. Miehen sopimus Gunnersin kanssa ulottuu vuoteen 2022, mutta Atléticosta houkutellaan pian 28 vuotta täyttävää Lacazettea etelään.

Huhun takana on ranskalaislehti Le 10 Sport, jonka uskottavuutta nostaa se, että kyseinen aviisi kertoi ensimmäisenä Thomas Lemarin viimekesäisestä siirrosta Atléticoon. Lehden mukaan ensimmäisiä keskusteluja Atléticon ja Lacazetten välillä on jo käyty.

Keskusteluyhteys osapuolten välillä aukeaa epäilemättä keskimääräistä helpommin, sillä Atlético tavoitteli Lacazettea riveihinsä jo kesällä 2017. Tuolloin Lacazette oli juuri takonut Lyonille 37 maalia 43 ottelussa, ja Atlético oli valmis pulittamaan pelaajasta siirtokorvauksena 65 miljoonaa euroa. Siirto kuitenkin kariutui Atléticolle langetettuun siirtokieltoon – jonka johdosta myös Griezmann päätti tuolloin Atléticoon jäädä, solidaarisuuseleenä.

– Kaikesta oli jo sovittu, mutta (välimiesoikeus) CAS:n päätös vesitti siirron, Lyonin puheenjohtaja Jean-Michel Aulas totesi tuolloin.

Ehkäpä Atlético on onnekkaampi uuden yrityksen suhteen?

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.