La Ligan jatkoaikataulu tarkentumassa – tauko kausien välillä jää lyhyeksi

© Kuva: Getty Images

Sport kertoo sivuillaan, että La Ligan loppukauden sekä kauden 2020-2021 aikataulu on tarkentumassa. Tiedot eivät ole vielä virallisia, vaan perustuvat COPE:n ja Sportin saamiin tietoihin. Hyvin yksityiskohtaisesti lehdet näistä kuitenkin jo kertovat.

Sarjan on määrä jatkua torstaina 11. kesäkuuta, jos vain Espanjan terveysviranomaiset antavat siihen suostumuksensa. Ensimmäinen ottelu olisi Sevillan derby Sevilla FC:n ja Real Betisin välillä.

Loppukauden 11 sarjakierrosta on määrä pelata loppuun vain reilun kuuden viikon aikana. Käytännössä siis avausviikkoa lukuun ottamatta otteluita kierroksia pelataan joka viikko kaksi. Viimeinen eli 38. sarjakierros pelataan viikonloppuna 17.-19. heinäkuuta.

Otteluita pelataan jokaisena viikonpäivänä näillä näkymin maanantaita lukuun ottamatta. La Liga ja jalkapalloliitto RFEF eivät ole löytäneet maanantaipeleistä yhteisymmärrystä. Lopullista ratkaisua asiaan odotetaan keskiviikon aikana.

Ne joukkueet, jotka eivät ole mukana europeleissä, pääsisivät aloittamaan kesälomansa 20. heinäkuuta. Lomaa olisi kolme viikkoa ennen kuin harjoituksiin palataan 10. elokuuta. Näin harjoituskautta ennen kauden 2020-2021 alkua jäisi reilun kuukauden verran, sillä tuleva kausi on määrä aloittaa 12. syyskuuta. Sama kauden aloitusajankohta koskee myös niitä joukkueita, jotka pelaavat europelejä.

Mestarien liigan pudotuspeleissä ovat yhä mukana Atlético Madrid, Barcelona ja Real Madrid. Eurooppa-liigan pudotuspeleissä jatkavat puolestaan Getafe ja Sevilla. Nämä kaikki pelaisivat europelejä vielä elokuussa, joten niiden pelaajien kesäloma ja uuteen kauteen valmistautuminen jäisivät erittäin lyhyiksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.