Real Madrid haluaa japanilaispelaajalleen europelejä – Bayernistakin soiteltu

© Kuva: Getty Images

Real Madridin uskotaan päättävän jo tämän viikon aikana, mihin seuraan se lähettää 19-vuotiaan japanilaispelaajansa Takefusa Kubon lainalle. Laitahyökkääjä siirtyi Real Madridiin viime kesänä, ja vietti päättyneen kauden lainalla sarjasta pudonneessa Mallorcassa. Kubo oli yksi Mallorcan valopilkkuja, tehden 35 ottelussa neljä maalia ja viisi maalisyöttöä.

Ulkomaalaiskiintiö vaikeuttaa Kubon tilaisuuden saamista Real Madridissa, ja siksi ensi kausikin menee lainalla. AS:n mukaan konkreettiset vaihtoehdot on rajattu neljään seuraan: Villarrealiin, Celta Vigoon, Granadaan ja Osasunaan.

Real Madridin johtoportaaseen kuuluva José Ángel Sánchez tapasi Kubon edustajia viime viikolla. Tapaaminen sujui hyvässä hengessä, ja johtoajatuksena on, että lainaseurasta päätetään täydessä yhteisymmärryksessä.

Etusijalla kerrotaan olevan Villarrealin. Kubo uskoo saavansa ”Keltaisessa sukellusveneessä” ison roolin, ja joukkueen uusi valmentaja Unai Emery on todella kiinnostunut hänet joukkueeseensa saamaan.

Real Madrid -johto toivoo, että Kubo pääsisi pelaamaan ensi kaudella europelejä. Tämä toteutuu edellämainitusta nelikosta Villarrealissa ja Granadassa.

Kiinnostavaa on, että myös Bayern München on lähtenyt kilpaan mukaan. Bayern on valmis maksamaan Kubon lainasopimuksesta vähintäänkin yhtä suuren summan kuin espanjalaisehdokkaat. Siitä huolimatta Bayern on saanut toistaiseksi rukkaset, sillä Kubo haluaa jatkaa pelaamista Espanjassa. Real Madrid on tässä asiassa samoilla linjoilla.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!