Italialaislähde: Internazionale valmis tekemään kauppaa Real Madridin kanssa – hinta Real Madridille liian kova?

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on ollut jo pitkään kiinnostunut Internazionale Milanon tähtihyökkääjä Mauro Icardista. Siirto on yhä kaukana tapahtuvasta, mutta viimeiset tiedot Italiasta kertovat, että Inter voisi olla valmis neuvottelemaan kaupasta.

Italialaisen Corriere dello Sport -lehden mukaan Inter olisi valmis neuvottelemaan Icardin siirrosta, mikäli Real Madrid olisi valmis luopumaan Toni Kroosista. Inter ei ole vielä tehnyt Icardin kanssa uutta jatkosopimusta, mutta tiettävästi sitä hierotaan parhaillaan. Icardi on tälläkin kaudella ollut totutun tehokas Serie A:ssa. 16 ottelussa Icardi on tehnyt yhdeksän osumaa.

Kroos on pelannut Real Madridin keskikentällä La Ligaa 12 ottelussa. Kroos on viime vuosina noussut erittäin tärkeäksi pelaajaksi Realille, vaikka tällä kaudella pelimäärä on jäänyt vähäisemmäksi muun muassa loukkaantumisen takia.

Real Madrid haluaa kipeästi löytää uuden hyökkääjään korvatakseen Cristiano Ronaldon tehoja hänen lähdettyä Juventukseen viime kesänä. Kroosin poistuminen Icardista voi kuitenkin olla liian kallis siirto jopa Realille.

Lähde: Sport


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!