La Ligalta hieno ele koronakriisin jälkeen – ottelutarjonta riskiryhmävanhusten saataville

© Kuva: Getty Images

Koronaviruspandemia on kohdellut monia maita kaltoin, mutta erityisen pahoin se runteli Espanjaa. Espanjassa yli 27 000 ihmistä on menettänyt henkensä COVID-19 -tartunnalle.

Erityisen ankeaa elo on viime kuukausina ollut riskiryhmiin kuuluville: tietyistä perussairauksista kärsiville sekä yli 70-vuotiaille. Espanjassakin kuolleiden keski-ikä on ollut varsin korkea. Noin kaksi ja puoli kuukautta kestänyt ulkonaliikkumiskielto oli epäilemättä raskasta lähes jokaiselle, mutta erityisen ankaralta se on saattanut tuntua vanhainkodeissa ja hoivakodeissa asuville vanhuksille.

Nyt La Liga ja sarjan mediaoikeuksia hallinnoiva MEDIAPRO haluavat tehdä kauniin kädenojennukseen riskiryhmiin kuuluville vanhuksille. Ne ovat päässeet sopimukseen siitä, että kaikki loppukauden La Ligan ja Segundan ottelut näytetään veloituksetta kaikissa vanhainkodeissa ja hoivakodeissa, jotka toivovat jalkapallotarjontaa käyttöönsä.

Vanhusväestön asuntolat voivat hakea jalkapallokanavia käyttöönsä eri TV-yhtiöiden kautta, mutta kustannuksia niille ei siis muodostu. Tavoite on, että jalkapallokanavat saataisiin kaikkiin kyseisten asuntoloiden televisioihin.

Tällä eleellä La Liga ja MEDIAPRO-ryhmä haluavat ilahduttaa paitsi yksinäisyydestä kärsineitä vanhuksia niin myös hoivakotien henkilökuntaa. Monet iäkkäät jalkapallofanit ovat seuranneet lajia aikoinaan kenties transistoriradion välityksellä, mutta nyt he saavat nauttia teräväpiirtolähetyksistä ja modernimmasta audiovisuaalisesta tekniikasta. Vain yleisö on stadioneilta poissa.

Lähde: Marca


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.