Getafen olisi määrä kohdata Internazionale torstaina Milanossa Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa.

Pohjois-Italiassa ja etenkin Milanossa jylläävä koronavirus saattaa kuitenkin estää torstaisen ottelun. Koronavirus on peruuttanut kaikki Italian ja Espanjan väliset lennot ja Italiassa liikkumista on rajoitettu huomattavasti.

Getafen seurapresidentti Ángel Torres ei ota minkäänlaista riskiä sen suhteen, että joku seuran pelaaja, valmentaja tai työntekijä saisi koronavirustartunnan. Torresin mukaan Getafe ei aio matkustaa Italiaan, vaikka se maksaisi seuralle putoamisen Eurooppa-liigasta.

– Olemme pyytäneet UEFA:lta, että he etsivät uuden pelipaikan ottelulle. Emme halua matkustaa koronaviruksen ytimeen Milanoon missään nimessä. Olemme myös pyytäneet Espanjan jalkapalloliitolta apua ja sitä, että he vaativat ottelun siirtämistä, Torres totesi El Transistorille.

Torresin mukaan UEFA on pyytänyt Getafea hakemaan Espanjan hallitukselta erikoislupaa Milanoon matkaamista varten, mutta Torresin mielestä se on älytöntä.

– Jos putoamme tämän vuoksi Eurooppa-liigasta, niin sitten putoamme. Minä en halua ottaa minkäänlaisia riskejä seurassa työskentelevien ihmisten turvallisuuksien kanssa. Olemme hyvin innoissamme Eurooppa-liigasta, mutta kaikella on rajansa. Emme matkusta Italiaan.