AS: Barcelona haluaa alentaa pelaajiensa palkkoja koronavirustauon ajaksi – pelaajat eivät suostuneet

© Kuva: Getty Images

La Liga on muiden jalkapallosarjojen tapaan tauolla toistaiseksi koronaviruspandemian vuoksi.

Vielä ei ole tiedossa, milloin sarja saadaan uudelleen käyntiin. La Liga yrittää tiettävästi saada sarjan uudelleen käyntiin toukokuussa, mutta se ei ole vielä varmaa. Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales sen sijaan varmisti keskiviikkona, että sarja pelataan joka tapauksessa loppuun – päättyi se sitten kesäkuussa tai elokuussa.

Barcelona haluaa alentaa pelaajiensa palkkoja koronavirustauon ajaksi. Seurapresidentti Josep Maria Bartomeun oli määrä tavata muu seurajohto jo keskiviikkona asiaan liittyen, mutta tapaaminen siirrettiin torstaille, koska Bartomeu yritti vielä eilen suostutella pelaajia väliaikaiseen palkanalennukseen.

Barcelonan tarkoitus oli aluksi alentaa kaikkien seuran ammattilaisjoukkueiden, kuten jalkapallo- ja koripallojoukkueiden palkkoja 70-prosenttisesti.

Jalkapallopuoli ei ole kuitenkaan suostunut kyseiseen ehdotukseen, vaikka Bartomeu olisi kertonut pelaajille, että jalkapalloilijoiden palkka putoaisi 50-prosenttisesti, koska jalkapallo tuo ylivoimaisesti eniten rahaa seuraan televisioinnin, markkinoinnin, sponsorien ja lipputulojen myötä.

Barcelonan pelaajat ovat myös saaneet Espanjan jalkapalloliiton tuen, mutta se tuskin auttaa juurikaan, sillä Barcelona aikoo silti ottaa käyttöön todennäköisesti 70 prosentin palkanalennuksen, vaikka pelaajat eivät sitä hyväksyisivätkään. Barcelona kykenee tekemään kyseisen päätöksen lain puitteissa ja seuran mielestä se on pakko tehdä, sillä muuten taloudelliset takaiskut olisivat liian merkittäviä.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.