Ronald Koemanilla palava halu jatkaa Barcelonassa pitkään – yhdestä hyvästä syystä

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koemanin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Pelaajaurallaan kuuden vuoden ajan Barcelonaa edustanut Koeman aloitti työnsä katalonialaisseuran peräsimessä elokuussa 2020. Debyyttikaudelta ei jäänyt käteen kuin Copa del Reyn voitto, joka on Barcelonan mittapuulla pettymys.

Hollantilaisluotsilla on edessään entistä suuremmat haasteet tällä kaudella, kun joukkueen kaksi kirkkainta tähteä, Lionel Messi sekä Antoine Griezmann, vaihtoivat kesällä maisemaa.

Normaalisti Barcelona on kuulunut suurimpiin ennakkosuosikkeihin Mestarien liigassa, ja etenkin La Ligassa, mutta nyt näiden voittoa voitaisiin pitää jopa pienenä yllätyksenä. Siitä huolimatta Barcelonan seurajohto tuskin tarjoaa Koemanille jatkoa, mikäli se ei voita jompaa kumpaa näistä kilpailuista.

Koemanilla itsellään on palava halu jatkaa Barcelonassa vielä pitkään.

– Olen avoin allekirjoittamaan jatkosopimuksen, Koeman kertoi Diario Sportille.

– Olen erittäin innokas jatkamaan Barcelonan valmentajana useiden vuosien ajan, huolimatta vaikeuksista, joita seuralla on tällä hetkellä.

– Barcelonalla on nuoria pelaajia, joilla on suuri tulevaisuus, ja toivon, että voin jatkaa heidän valmentajana seuraavat kolme, neljä tai viisi vuotta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.