”Se ei ole reilua” – Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman otti kantaa saamaansa kritiikkiin

© Kuva: Getty Images

Barcelonan kausi on ollut kaksijakoinen. Jo syksyllä oli tiedossa, ettei kaudesta todennäköisesti tule Barcelonan juhlaa – ja niin ei tullutkaan.

Barcelona putosi maaliskuussa Mestarien liigasta PSG:n käsittelyssä ja La Ligan mestaruustaisto on hävitty – ellei Atlético ja Real Madrid menetä pisteitä viimeisen kahden kierroksen aikana. Sen sijaan Barcelona voitti Copan mestaruuden.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on saanut kritiikkiä viime aikoina joukkueensa peliesityksistä. Barcelona on menettänyt viimeisen viikon aikana pisteitä Granadalle, Atléticolla ja Levantelle.

Koeman otti kantaa Barcelonan kauteen lehdistötilaisuudessaan.

– Mielestäni on analysoitava koko kautta. Olemme kärsineet vaikeuksista. Olemme pettyneitä siihen, ettemme käyttäneet mahdollisuuttamme nousta sarjakärkeen. Epäonnistuimme siinä. Valmentajalle tärkeää on tuntea seurajohdon luottamus. Voin ja haluan jatkaa ensi kaudellakin, jos minuun luotetaan. Keskustelemme tulevaisuudesta kuluvan kauden jälkeen, Koeman totesi.

– Joukkueessa on vielä paljon parannettavaa. Projekti ei pääty tähän kauteen. Olemme parantaneet ja se on näkynyt selvästi. Mielestäni meillä on paljon positiivisia asioita. Ei ole reilua sanoa, että kaksi viikkoa sitten kaikki oli loistavaa ja nyt ihan surkeaa, Koeman muistutti.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)