Barcelona-luotsi samoilla linjoilla niin Gerard Piquén kuin Pep Guardiolan kanssa: ”Myös paljon sellaista, mitä ei tarvitse muuttaa”

© Kuva: Getty Images

Ronald Koeman kieltäytyi pressitilaisuudessan puhumasta Euroopan Superliigasta, koska asian suhteen on tapahtunut viime hetkinä niin paljon. Barcelona-valmentajan kommenteista voi kuitenkin lukea, mitä mieltä hän itse asiasta on.

– Olen samaa mieltä siitä, mitä Gerard Piqué tweettasi.

Topparin kommentti tulkittiin laajalti puheenvuoroksi Superliigaa vastaan. Koeman puhui myös Man City -manageri Pep Guardiolan ajatuksesta, jonka mukaan pelejä on jo tätä nykyä liikaa. Hollantilainen nosti viime päivien puheevuoroista poiketen esiin myös pelin eurooppalaisten asioiden nykyisen säätelijän, UEFA:n.

– Olen Pepin kanssa samaa mieltä ottelumääristä, ne ovat uskomattomia. UEFA ei kuuntele managereitten ja pelaajien tuntoja tässä asiassa. Heille raha on tärkeintä. Pelaajia on suojeltava.

Yleisemmällä tasolla Koeman vastasi myös uusiin suunnitelmiin maanosan pelien suhteen.

– Uudesta eurooppalaisesta kilpailusta on puhuttu pitkät ajat. Hollannissa puhutaan myös yhteisestä sarjasta Belgian kanssa. Nämä ovat monimutkaisia asioita, mutta jalkapallossa on myös paljon sellaista, mitä ei tarvitse muuttaa.

Lue myös: Koeman myönsi hetken mielenrauhan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.