Barcelonan Ronald Koeman pettyi lauantain huippuottelun alkamisajankohtaan: ”Suuria seuroja pitäisi ajatella enemmän”

© Kuva: Getty Images

Atléticon ja Barcelonan välinen huippukamppailu käynnistyy lauantai-iltana klo 22.00.

Barcelonan päävalmentajan Ronald Koemanin mielestä ottelun pitäisi alkaa aiemmin, koska siinä pelaavat europeleissä pelaavat suurseurat, jotka ovat kovassa otteluruuhkassa.

– Etenkin suurseuroille nykyinen otteluohjelma on hyvin tiukka. En ymmärrä, miksi kaikki vierasottelumme alkaa vasta iltayhdeksältä (Espanjan aikaa), en todella ymmärrä sitä. Nämä aikataulut ei auta sellaista seuraa, jonka pitää taistella ja pelata kolmen päivän välein.

– Ymmärrän, että Atlético-Barcelona pelataan siihen aikaan, mutta miksi kaikki vierasottelumme alkavat silloin? Suuria seuroja pitäisi ajatella enemmän, koska tällä hetkellä asiat ovat huonosti, Koeman viittasi alkamisajankohtaan.

Philippe Coutinho matkustaa joukkueen mukana Madridiin. Coutinho on pelikunnossa.

– Olemme hyvin tyytyväisiä saatuamme hänet takaisin. Coutinho on harjoitellut hyvin. Hän on ollut melkein viikon ajan harjoituksissa. Hän on joukkueen mukana ja voi aloittaa ottelun avauksessa tai tulla penkiltä sisään.

Atlético taistelee koronavirustartuntojen kanssa. Luis Suárez ja Lucas Torreira on sivussa tartuntojen vuoksi. Atléticon päävalmentaja Diego Simeone tiedostaa riskit.

– Olemme osa yhteiskuntaa ja meillä on myös riski saada tartunta. Laitamme eri pelaajat kentälle ja odotamme saavamme kaksikon pian takaisin. Tällä hetkellä on mahdollista, että saamme tartuntoja, Simeone viittasi koronaviruspandemiaan.

Diego Costa on ollut yli kuukauden sivussa pelikentiltä, mutta kärki on palautunut pelikuntoon.

– Costa saattaa olla avauskokoonpanossamme. Hän on ollut mukana kolmissa harjoituksissa. Hän on kunnossa ja kykenee pelaamaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.