”Minulla ei ole mitään ketään vastaan” – Zinédine Zidane avasi kyseenalaista päätöstään jättää Real Madridin jättihankinta penkille

© Kuva: Getty Images

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on puolustellut median kyseenalaistettua päätöstään jättää serbihyökkääjä Luka Jović koko otteluksi penkille sunnuntain 0-0-tasapelissä Real Sociedadia vastaan.

Karim Benzema, Rodrygo ja Viniciús eivät saaneet yhteispeliään toimimaan Real Madridin havitellessa pelin avausmaalia Reale Arenalla. Sen sijaan että Zidane olisi antanut Jovićille tilaisuuden vaikuttaa peliin, kääntyi ranskalaisluotsi pelaajavaihtojensa kanssa Marvin Parkin ja Sergio Arribasin puoleen.

– Se oli hankala tilanne, koska jos olisimme vaihtaneet kentälle toisen keskushyökkääjän, meidän olisi pitänyt muuttaa muodostelmaamme. En halunnut tehdä sitä, vaan halusin parantaa laitapelaamistamme, joten päädyin tähän ratkaisuun, Zidane sanoi lehdistölle.

LUE MYÖS: Real Madridin sarja-avauksessa debytoi kaksi seuran omaa junioria – tällaisia pelaajia he ovat

Zidanelta kysyttiin sen jälkeen, onko hänellä jokin ongelma Jovićin kanssa. Viime vuonna 60 miljoonalla eurolla Real Madridiin siirtynyt kärkimies teki kaudella 2018-19 peräti 27 maalia Eintracht Frankfurtille, mutta aloitti vain neljä sarjapeliä Realille viime kaudella.

– Ei ole. Meillä on paljon pelaajia meidän joukkueessamme ja minun on valittava heidät ja päätettävä itse, mitä heidän kanssa teen. Minulla ei ole mitään ketään pelaajaa vastaan. Kyse oli vain muodostelmasta, enkä halunnut muuttaa sitä. Mielestäni Karim pelasi myös hyvin, Zidane jatkoi.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.