Real Madrid osti viime kesänä serbialaishyökkääjä Luka Jovicin 60 miljoonan euron siirtosummalla. Rahalle on tullut kuitenkin kovin nihkeästi vastinetta, sillä 24 ottelussaan Jovic on tehnyt kaksi ja syöttänyt kaksi maalia.

Jos sai Jovic pelikauden aikana kritiikkiä, niin etenkin koronavirustauolla satikutia onkin tullut. Ensin Jovic rikkoi kotimaassaan Serbiassa väitetysti koronaviruskaranteenia. Myöhemmin hän puolestaan loukkasi jalkaansa kotinsa terassilla tapahtuneessa tapaturmassa. Vamman sanottiin virallisesti syntyneen omatoimiharjoittelussa.

Nyt 22-vuotias Jovic on jälleen otsikoissa negatiivisissa merkeissä. Hänen epäillään rikkoneen La Ligan tiukkaa koronaprotokollaa vain muutamia päiviä ennen sarjan jatkumista.

Jovic kokoontui yhdessä joidenkin ystäviensä kanssa grillaamaan, jalka paketissa. Sportin mukaan grillijuhlat ystävien seurassa eivät ole La Ligan protokollan sallimaa toimintaa. Jalkapalloilijoiden pitäisi välttää ulkopuolisten henkilöiden tapaamisia, jotta koronaviruksen leviämiseltä vältyttäisiin.

Luka Jovic latasi grillailusta itse videon omalle Instagram-tililleen.