Real Madridin hyökkääjä katselee videoita itsestään ja ihmettelee, mitä on tapahtunut: ”En ole ollut tyytyväinen”

© Kuva: Getty Images

Serbialaishyökkääjä Luka Jovićin ensimmäinen kausi Real Madridissa on sujunut vaatimattomasti.

Madrid pulitti hänestä viime kesänä Eintracht Frankfurtille 60 miljoonaa euroa, mutta Jović, 22, ei ole vielä ollut hintansa veroinen hankinta. Serbialaiskärjellä on ollut vaikeuksia murtautua pelaavaan kokoonpanoon, eikä hän ole onnistunut maalinteossa kuin kerran.

Vaikea debyyttikausi Espanjassa ei ole musertanut Jovićin itseluottamusta, mutta hän tietää, että häneltä odotetaan enemmän. Viime kaudella hän teki Eintracht Frankfurtille 27 maalia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

– Tiedän, että vireestäni puhutaan negatiiviseen sävyyn, mutta uskon, että osoitan vielä ihmisille, miksi olen täällä, kommentoi Jović AS:n mukaan.

– En ole ollut toistaiseksi tyytyväinen tähän kauteen. Ensinnäkin siksi, että pystyn pelaamaan paremmin.

– Välillä katson Youtubesta videoita itsestäni ja ihmettelen, ”mitä oikein tapahtui?” Mutta me kaikki tiedämme, että Real Madrid on valtava seura, ja jopa kokeneiden pelaajien voi olla vaikea sopeutua. Sitä vaikeampaa se on 21-vuotiaalle, josta he maksoivat 60 miljoonaa euroa. Paineet ovat valtavat. Olen tähän mennessä taistellut ilman menestystä, mutta toivottavasti tilanne muuttuu.

Jović ei ollut uskoa korviaan, kun hänelle kerrottiin viime kesänä Real Madridin kiinnostuksesta.

– Sain puhelun valmentajalta. Hän sanoi, että on saanut tarjouksen Real Madridilta. Minä sanoin, että ”älä jaksa huijata”. Hän sanoi uudestaan, että Madridista on tullut tarjous, joka on hänen mielestään hyvä. Minä sekosin täysin. Minun oli muutaman päivän ajan totuteltava siihen ajatukseen, että maailman paras joukkue haluaa minut. Tällaiselle seuralle ei vastata kieltävästi. He eivät soita toista kertaa. En usko, että tein virheen, kun siirryin tänne.