AS: Real Madrid julkistaa hyökkääjähankintansa ensi viikolla

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kausi on yhtä ottelua vaille valmis. Sitten seurassa kääritään hihat ja on remontin aika. Joukkueesta ollaan laskemassa lehtitietojen mukaan ulos peräti 14 pelaajaa, ja tulopuolen huhuissa pyörii todella nimekkäitä pelaajia.

Yksi pisimpään pinnalla olleista huhuista koskee serbialaishyökkääjä Luka Jovicia. 21-vuotias Jovic on pelannut Eintracht Frankfurtissa mahtavan kauden, ja on kiinnittänyt lukuisten suurseurojen huomion.

Nyt AS ja lukuisat muut espanjalaislehdet kertovat, että Jovicin siirrosta on päästy sopuun. Jovicin sopimus Real Madridin kanssa on määrä julkaista tulevalla viikolla.

Real Madrid haluaa odottaa ennen sopimuksen julkaisua, että Eintracht Frankfurt pelaa sunnuntaina viimeisen bundesliigaottelunsa. Eintracht taistelee yhä paikasta eurokentille ja jopa Mestarien liigaan. Päätöskierroksella se kohtaa vieraissa Bayern Münchenin.

Real Madrid noudattaa täten Jovicin kanssa samaa menettelyä kuin sen uskotaan suunnittelevan megahankinta Eden Hazardin kanssa. Belgialaistähden siirtymistä Santiago Bernabéulle pidetään hyvin todennäköisenä, mutta sopimus tullaan lehtitietojen mukaan virallistamaan vasta Chelsean Eurooppa-liigan finaalin (29.5.) jälkeen.

AS kertoo, että Real Madrid maksaa Frankfurtille Jovicista 60 miljoonaa euroa. Kauden aikana 27 maalia tehneen Jovicin arvo on noussut huimasti, sillä vielä viime kesänä Transfermarkt arvioi miehen markkina-arvoksi vain viisi miljoonaa euroa.

Eintracht Frankfurt tekeekin Jovicilla sievoisen voiton, sillä se lainasi Jovicin täksi kaudeksi 200 000 eurolla ja lunasti keväällä miehen omakseen seitsemän miljoonan euron osto-optiolla. Myös Jovicin edellinen seura Benfica pääsee osingoille, sillä se saa osuuden hyökkääjän jälleenmyyntisummasta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!