Lionel Messin entinen joukkuekaveri täräytti: ”Minulla on pokaali jota et ikinä tule voittamaan”

© Kuva: Getty Images

Sevilla putosi Barcelonalle Copa del Reyn välierissä. Sevillan keskikenttäpelaaja, entinen Barcelona-tähti Ivan Rakitić kuittaili Lionel Messille ennen ottelua.

Entiset joukkuekaverit vaihtoivat kuulumisia ennen ottelua. Rakitić piikitteli huumorilla Messin suuntaan ja kertoi, että hän on voittanut pokaalin, jota Messi ei tule ikinä voittamaan.

– Puhuin Messin kanssa. Sanoin hänelle, että hän on voittanut kaikki pokaalit ja tehnyt paljon maaleja. Minulla on kuitenkin pokaali, jota hän ei tule ikinä voittamaan, Rakitić kertoi La Liga TV:lle.

– Messi ei ikinä tule voittamaan Eurooppa-liigaa!

Messi on urallansa voittanut lukemattomia pokaaleja ja palkintoja. Messi on voittanut muun muassa La Ligan kymmenen kertaa, Mestarien liigan neljästi ja kuusi kertaa Ballon d’Orin.

Rakitić kehui entisiä joukkuekavereitaan ja sanoi, ettei Barcelona ole tuurilla voittanut ikinä mitään.

– Ei heille mitään ole annettu ilmaiseksi. He ovat ansainneet menestyksensä. Ei ole sattumaa, että he ovat voittaneet kaiken. Jokaisella pelaajalla on roolinsa, vaikka siellä jokainen tekee asioita omalla tavalla, niin aina se tehdään voiton eteen, Rakitić sanoi.

– Berliinissä ennen Mestarien liigan finaalia sanoimme toisillemme, että kukaan ei voita meitä, jos pelaamme yhdessä joukkueelle.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille