Real Madrid ja Manchester City neuvottelupöytään? Spekuloitu siirto saattaisi olla liki täydellinen

© Kuva: Getty Images

Marca uutisoi Pep Guardiolan suunnitelmista David Silvan korvaamiseksi Manchester Cityssä. Silva ilmoitti eilen, että jättää seuran tulevan kauden päätteeksi.

Tietojen mukaan Guardiolan kohteena olisi Real Madridin Isco, joka pelaajana todella saattaisi olla täsmällinen hankinta – niin paljon hänen liikkensä kentällä muistuttavat Silvan vastaavia.

Realin kerrotaan haluavan pelaajasta 80 miljoonaa euroa, mikä näiden seurojen neuvotteluissa ei tätä nykyä ole edes suuri summa. Toki pelaajasta, joka ei juuri viime kaudella esiin päässyt se sitä on. Toisaalta, Realin on pakko hankkia tuloja ja päästä eroon nipusta pelaajia. Eden Hazardin ja kumppaneiden tulon myötä seuran on polttanut 300 miljoonaa euroa, josta ainakin kolmannes olisi jo sääntöjen puitteissa hankittava takaisin.

Zinedine Zidánen on kerrottu luvanneen Iscolle paikkaa joukkueessa, mutta toisaalta seura on viestittänyt olevansa valmis kuuntelemaan tarjouksia tästä. Mikäli City ei jo ole toimissa pelaajan nopean siirron suhteen, voidaan olettaa sen tekevän niin viimeistään tammikuussa – mikäli siis Marcan tieto Guardiolan mietteistä pitää lainkaan paikkaansa.