La Liga -kauden komeetta paljasti: Entisen seuran jatkosopimustarjous oli naurettava – ”Olin tehnyt jo päätökseni”

© Kuva: Getty Images

26-vuotiaan Borja Iglesiasin uran ensimmäinen kausi Espanjan korkeimmalla sarjatasolla on sujunut paremmin kuin kukaan osasi odottaa.

Viime kesänä Espanyoliin noin kymmenellä miljoonalla eurolla Celtasta siirtynyt Iglesias oli jäänyt vigolaisseurassa olemattomaan rooliin. Iglesias vietti viime kauden lainalla Zaragozassa, eikä Celta halunnut sen suuremmin kärkeä joukkueeseensa kuluvaksi kaudeksi.

Iglesias kertoi Celtan jatkosopimustarjouksen olleen naurettava.

– Se oli täysin naurettava tarjous ottaen huomioon, millaiset siirtomarkkinat nykyään ovat. Myöhemmin he yrittivät parantaa tarjouksen ehtoja, mutta olin tehnyt jo päätökseni, eikä se ollut ainoastaan talouteen liittyvä päätös siinä vaiheessa, Iglesias totesi Aocontraataquelle.

– En ole missään vaiheessa katunut poistumistani Celtasta. Olin päättänyt sen jo aiemmin. Kun lähdin Zaragozasta, tarkoitukseni ei ollut palata Celtaan. Olisin halunnut kenties hieman paremmin tukea seurajohdolta. Valmentaja tai seurajohto ei soittanut minulle kertaakaan kesän aikana.

Iglesias on iskenyt tällä kaudella Espanyolille 16 maalia. Celta vierailee Barcelonassa tiistaina Espanyolin isännöitävänä.