Kylian Mbappén ja Neymarin joukkuekaveri uskoo, etteivät tähdet siirry lähiaikoina Espanjaan: ”He ovat täysillä mukana PSG:ssä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridiin huhutun Kylian Mbappén ja Barcelonaan huhuissa takaisin viedyn Neymarin joukkuekaveri Ander Herrera kommentoi molempien pelaajien tilannetta Paris Saint-Germainissa.

Baskipelaaja kertoi AS:lle, ettei usko Mbappén ja Neymarin olevan lähtemässä pariisilaisseurasta ainakaan ihan lähiaikoina.

− Molemmat ovat todella tärkeitä osia tässä projektissa ja tiedän heidän olevan onnellisia täällä ja täysillä mukana PSG:ssä, Herrera sanoi.

Herreran mukaan se, että Mbappé ja Neymar ovat jatkuvasti siirtohuhuja koskevissa uutisissa, ei vaikuta joukkueeseen.

− Se on totta, että heistä on paljon juttua uutisissa ja somessa, mutta emme nosta asiaa paljoa esille. PSG ei ole joukkue, joka myy tähtipelaajiaan, vaan aika päinvastoin joukkue, joka ostaa sellaisia. Seura on tarpeeksi vahva taloudellisesti pitääkseen heidät.

Herrera on sitoutunut pitkäksi ajaksi PSG:hen. Ranskan Ligue 1:n tämän kauden mestarijoukkue tavoittelee yhä menestystä Mestarien liigassa, jossa joukkue on kahdeksan parhaan joukossa.

− On ihan normaalia, että ihmiset puhuvat heistä, ihan kuin Marco Verrattista ja Marquinhosista puhuttiin. He ovat parhaita maailmassa, ja minun sopimustani on jäljellä neljä vuotta. Haluan nauttia niistä nuo kaksi pelaajaa (Mbappé ja Neymar) vierelläni, Herrera sanoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.