Barcelonan nykyinen päävalmentaja Ronald Koeman saa todennäköisesti potkut roolistaan lähiviikkoina.

Katalonialaismedioiden mukaan Barcelonan seurajohto on jo päättänyt antaa potkut Koemanille, mutta se tapahtuu vasta sitten, kun seura pääsee sopimukseen korvaajan kanssa.

Muun muassa Sky Sportin mukaan Xavi ja Roberto Martínez ovat Barcelonan seurajohdon vaihtoehdot Koemanin korvaajaksi. Katalonialaismediat ovat maininneet myös Thierry Henryn nimen.

Muun muassa Ranskan A-maajoukkueen päävalmentajana aikoinaan toiminut Raymond Domenech kävi L’Équipen haastattelussa ja otti kantaa mahdolliseen Henryn Barcelona-pestiin. Domenech varoitteli Henryä Barcelonan pelaajamateriaalista.

– Miksei? Henry on valmentaja ja hän olisi kykeneväinen siihen. Henryllä olisi se etu, että hän tuntee Barcelonan, seuran filosofian ja lähtökohdat. Silti mielestäni kaikki Barcelonaan menevät kärsivät.

– Olisi helpompi mennä sinne, jos Barcelonalla olisi parempi joukkue. Heillä on hyviä, mutta ei maailmanluokan pelaajia. Jos he eivät saa loukkaantuneita pelaajiaan pian takaisin, en ole varma, pääsevätkö he viiden parhaan joukkoon La Ligassa, Domenech mietti.

Lähde: MARCA