Eden Hazardin tilanne kummastuttaa Belgian A-maajoukkuevalmentajaa: ”Olemme huolissamme”

© Kuva: Getty Images

Eden Hazard oli Belgian A-maajoukkueen mukana UEFA Nations Leaguen Final Four -turnauksessa.

Hazard pelasi yksiosaisessa välieräottelussa Ranskaa vastaan, mutta joutui jättämään kentän toisella jaksolla loukkaantumisen vuoksi. Hazard palasi ottelun jälkeen Madridiin.

Hazard kärsii lihaskivuista ja ylikuormituksesta, mutta kyseessä ei ole lihasvamma, joten alustavasti pelaajan pitäisi palata pian pelikentille. AS:n mukaan Real Madrid ei vielä tiedä, voiko Hazard osallistua ensi viikon Shakhtar- ja Barcelona-otteluihin.

Belgian A-maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínezilta tiedusteltiin Hazardin tilannetta ja samalla kysyttiin, voiko Hazard palata entiselle tasolleen ja taistella kenties Ballon d’Orin voitosta tulevaisuudessa.

– Hazard voi ilman muuta taistella Ballon d’Orin voitosta tulevaisuudessa. Ranska-ottelun avausjakso antaa minulle lisää uskoa siitä. Pitää silti paikkansa, ettei hänen tilanteensa ole suinkaan optimaalinen. Hazardin tilanne Espanjassa on kummallinen ja olemme kaikki huolissamme siitä.

– Hazard on pelaaja, joka tarvitsee mahdollisimman paljon otteluita alleen päästäkseen hyvään fyysiseen kuntoon. Nyt tällä maajoukkuetauolla hän oli puolikuntoinen.

Hazard on pelannut kahden vuoden aikana Real Madridissa vain 51 ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä viisi maalia.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.