”Hän ei ole tehnyt kahteen vuoteen mitään” – Pelaajalegenda ryöpytti Eden Hazardia

© Kuva: Getty Images

Belgialaistaituri Eden Hazard tuli Real Madridiin kesällä 2019 valtavan suurin odotuksin. Espanjalaisseura maksoi hänestä 100 miljoonan euron siirtokorvauksen, tehden Hazardista yhdessä Gareth Balen kanssa seurahistorian kalleimman hankinnan.

Hazardin piti paikata Cristiano Ronaldon jättämää aukkoa, mutta vastinetta rahalle ja odotuksille ei ole saatu. Useista loukkaantumisistakin kärsinyt Hazard on pelannut kahden kauden aikana Madridissa vain 43 virallista ottelua, ja tehotkin ovat vaatimattomat: viisi maalia ja kahdeksan maalisyöttöä.

30-vuotias Hazard jäi myös kesän EM-kisoissa pahoin joukkuetoveriensa Romelu Lukakun ja Kevin de Bruynen varjoon. Ilahduttavia eivät olleet tuoreetkaan kuulumiset, sillä Hazardin kerrottiin palanneen Real Madridin harjoitusvahvuuteen kehnossa kunnossa.

Real Madridissa vuosina 1996-1999 pelannut Predrag Mijatovic antoi näkemyksensä Hazardin tilanteesta Cadena SER:in haastattelussa, eikä se ollut erityisen mairitteleva. Mijatovicin mielestä Real Madridilla on käsissään iso ongelma.

– En tiedä, mitä sanoa tästä tapauksesta. Hazard ei ole tehnyt kahden kauden aikana käytännöllisesti katsoen mitään. Hän on valtavan suuri ongelma Real Madridille, 52-vuotiaan montenegrolaisen tuomio kuului.

– Nykyjalkapallossa ei riitä se, että on mahtava pelaaja, vaan täytyy myös kestää korkeaa kilpailutahtia. Uskon Hazardiin, mutta tähän saakka en ole nähnyt hänen pystyvän siihen.

Myös Gareth Balen viime vuodet ovat olleet vaikeita, mutta Real Madridissa Mestarien liigan voittaneen ja Ballon d’Or -äänestyksessä toiseksi sijoittuneen Mijatovicin mielestä walesilainen saattaa yllättää monet.

– Balen tilanne riippuu siitä, millainen suhde hänellä on (valmentaja CarloAncelottin kanssa. Jos Bale palaa tasolleen, hän voi olla mahtava hankinta. Kun hän oli kunnossa, hän teki tärkeitä juttuja, mutta hänkään ei ole näyttänyt kahteen vuoteen paljon mitään. Minun tietojeni mukaan hän palaa kuitenkin Madridiin innokkaana ja toiveikkaana.

Lähde: Mundo Deportivo


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004