Yllätyskäänne: Eden Hazard palaa jo nyt Real Madridin kokoonpanoon

© Kuva: Getty Images

Vielä alkuviikosta uskottiin, että Eden Hazard nähtäisiin Real Madridin kokoonpanossa seuraavan kerran vasta marraskuun maaottelutauon jälkeen. Nyt tilanteeseen on saatu kuitenkin nopea yllätyskäänne ja Real-faneille iloisia uutisia. Hazard on jo palannut harjoitusvahvuuteen ja Zinédine Zidane nimesi hänet joukkueen mukaan tiistaina pelattavaan Mestarien liigan vierasotteluun Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Hazard on ollut sivussa 25 päivää oikean jalan lihasvamman takia. Hän sai 30. syyskuuta vamman viimeistelyharjoituksissa ennen ottelua Real Valladolidia vastaan, ja putosi kokoonpanosta pelipäivänä. Sunnuntaina Hazard kuitenkin osallistui jälleen normaalisti ja täysipainoisesti Realin harjoituksiin, ja niinpä hän lentää muun joukkueen mukana Saksaan.

Sivussa loukkaantumisten vuoksi ovat sen sijaan Dani CarvajalNachoMariano DiázÁlvaro Odriozola sekä äskettäin riveistä pudonnut Martin Ødegaard. Heistä Odriozola ja Ødegaard ovat AS:n mukaan pelaajat, jotka palannevat tositoimiin ensimmäisinä.

Uutena tulokkaana Real Madridin kokoonpanossa on 19-vuotias oikea laitapuolustaja Sergio Santos. Santos pelaa kakkosjoukkue Castillassa, mutta nostettiin mukaan Nachon loukkaannnuttua lauantain El Clásicossa. Santos on pelannut Real Madridin junioreissa vuodesta 2012 lähtien.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.