”Viikot ja kuukaudet vain valuvat hukkaan” – Real Madridin ex-pelaaja kommentoi Eden Hazardin ”surullista” tilannetta

© Kuva: Getty Images

Eden Hazardin jatkuvat loukkaantumisongelmat ovat hyvin surullista katseltavaa, sanoo Real Madridin ja Barcelonan entinen keskikenttäpelaaja Michael Laudrup.

Hazard siirtyi Chelseasta vuonna 2019 jättimäisellä korvauksella, joka voi lehtitietojen mukaan nousta jopa yli 150 miljoonaan euroon. Hän on kuitenkin pelannut vasta 22 ottelua Los Blancosin paidassa.

– En ymmärrä mikä on vialla. Hänellä oli joitain ongelmia Chelseassa, mutta ei koskaan näin paljon, sanoi Laudrup BBC:n haastattelussa.

Belgian maajoukkuehyökkääjä ei ole pelannut vielä otteluakaan tällä kaudella, eikä häntä nähdä lauantain El Clásicossa.

29-vuotiaan tuorein takaisku on lihasvamma, joka pitää hänet manageri Zinédine Zidanen mukaan sivussa vielä kuukauden päivät.

– Katsoin hänen pelaamistaan niin monta kertaa Chelsean ja Belgian paidassa. Minä todella nautin siitä, koska minusta nykyjalkapallosta puuttuu hänen kaltaisiaan pelaajia. Pelaajia, jotka ottavat pallon itselleen ja haastavat 1v1- ja 1v2-tilanteissa, Laudrup jatkoi.

– Me tarvitsemme heitä. Muuten me vain potkimme palloa ympäriinsä. Kuka silloin tekee kaikki erikoisemmat asiat?

Hazard teki Chelsealle 110 maalia 352 otteluun seitsemässä vuodessa, mutta on toistaiseksi onnistunut Real Madridille vain kertaalleen.

– Joka kerta kun ajattelet, että hän on palannut, hän pelaa muutaman ottelun ja on sen jälkeen taas sivussa, Laudrup harmitteli.

– Minusta se on hyvin surullista katsottavaa hänen kaltaisen, mahtavan pelaajan kohdalla. Viikot ja kuukaudet vain valuvat hukkaan.

– Toivon, että hän palaa kuntoon. Ongelmana on vain se, että mitä vanhempi sinusta tulee, sitä hankalampi sinun on löytää se sama taso kuin ennen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.