Real Madridin pelaajahuolet hellittävät – Eden Hazard silti sivussa kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images

La Ligan tämän viikon arkikierros päättyy torstaina klo 23 alkavaan otteluun, jossa sarjakärki Real Madrid saa vieraakseen Getafen. Jos Real voittaa ottelun, kasvattaa se eron Barcelonaan jo neljään pisteeseen, viisi kierrosta ennen sarjan päätöstä.

Real Madrid julkaisi äsken pelaajalistansa huomiseen otteluun. 24 pelaajan listalta puuttuu Eden Hazardin nimi. Kyse ei kuitenkaan ole loukkaantumisesta, vaan AS:n mukaan valmentaja Zinédine Zidane haluaa lepuuttaa belgialaista yhden ottelun verran.

Hazard on vasta toipunut nilkkaleikkauksestaan, ja hän on saanut viime kierroksilla erittäin paljon kolhuja vastustajilta. Siksi Zidane jätti suojattinsa varotoimenpiteenä sivuun. Hazard kyllä harjoitteli keskiviikkona muun joukkueen mukana normaalisti. Koko kautta ajatellen Hazard on ottelukeskiarvoon peilattuna koko La Ligan kolmanneksi rikotuin pelaaja, joten huilautukselle on perusteensa.

Päätös jättää Hazard sivuun oli sikäli helppo, että Zidane saa käyttöönsä neljä uutta pelaajaa. Lucas Vázquez ja Luka Modric ovat joukkueen pelaajalistalla ensimmäisen kerran koronatauon jälkeen. Myös Ferland Mendy ja Luka Jovic ovat mukana joukkueessa kärsittyään pelikieltonsa edellisellä kierroksella.

Uusina niminä joukkueen mukana ovat junioreista nostetut Javi Hernández ja Miguel Gutiérrez, sekä kolmosvahti Diego Altube. Yksi joukosta pitää kuitenkin pudottaa vielä pois, sillä ottelupöytäkirjaan saa nimetä vain 23 pelaajaa.

Puolustaja Nacho on loukkaantumisen vuoksi edelleen sivussa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.