Maajoukkueluotsi uskoo Eden Hazardin pikaiseen paluuseen: ”En voi kuvitella EM-turnausta ilman Edeniä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin viime kesän sadan miljoonan euron hankinnan Eden Hazardin kausi on ollut pahasti rikkonainen. Hazard on pelannut kauden aikana yhteensä vain 15 ottelua (1 maali, 5 maalisyöttöä), ja torstaina hänen nilkkansa leikataan Miamissa.

Karuimmissa arvioissa on laskeskeltu, ettei Hazard enää välttämättä tällä kaudella Realin paidassa pelaa. Lisäksi on pelätty belgialaisen EM-kisoihin osallistumisenkin olevan vaarassa. Belgian maajoukkueen päävalmentaja Roberto Martínez ei ole kuitenkaan alkuunkaan niin pessimistinen.

– Tällä hetkellä meillä ei ole syytä huoleen. Olen tavannut Edenin ja hän oli, kuten aina, erittäin positiivinen, Martínez sanoi tiistai-iltana Nations Leaguen lohkoarvonnan yhteydessä.

– En ole huolissani. Jos leikkaus menee hyvin, hän palaa kentille nopeasti ja voi pelata Madridinkin paidassa ennen EM-kisoja. En voi kuvitella EM-turnausta ilman Edeniä.

Belgia pelaa EM-kisoissa samassa alkulohkossa Suomen kanssa, ja ainakin päävalmentajan näkemyksen mukaan mukana on siis myös ykköstähti Eden Hazard.