Eden Hazard myönsi: ”Ensimmäinen kauteni Real Madridissa on ollut surkea”

© Kuva: Getty Images

Eden Hazard siirtyi viime kesänä Chelseasta Real Madridiin.

29-vuotiaan Hazardin ensimmäinen kausi Real Madridissa on mennyt penkin alle. Hazard on kyennyt pelaamaan loukkaantumisten vuoksi vain 15 ottelussa, joissa belgialainen onnistui kertaalleen maalinteossa.

Hazard loukkasi marraskuun lopussa PSG-ottelussa pahasti nilkkaansa ja oli sivussa helmikuulle saakka, jolloin Levante-ottelun yhteydessä taituri loukkasi jälleen nilkkaansa. Hazardin odotetaan palaavan pelikuntoon kesäkuuhun mennessä.

Hazard käväisi RTBL:n haastattelussa ja puhui niin koronaviruksesta kuin avauskaudestaan Real Madridissa.

– En sano, ettenkö voisi saada tartuntaa, mutta olen kotona, eikä tänne tulee ketään, emmekä voi nähdä muita ihmisiä. Olen hieman peloissani, kuten kaikki muutkin. Meillä on ihmisiä, jotka pitävät meistä huolta. Minua huolestuttaa riskiryhmään kuuluvat ihmiset, joilla on enemmän ongelmia, Hazard totesi.

– Ensimmäinen kauteni Real Madridissa on ollut surkea, mutta ei kokonaisuudessaan. Tämä on ollut sopeutumiseen keskittynyt kausi. Minut tuomitaan toisella kaudellani. Se riippuu minusta, missä kunnossa olen ensi kaudella. Meillä on hyvä joukkue ja minulle tämä on upea kokemus. Minulla on vielä neljä vuotta sopimusta jäljellä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.