Pitkä odotus ohi – Eden Hazard palaa kentille cup-mittelössä

© Kuva: Getty Images

Real Madridin viime kesän galactico-hankinta Eden Hazard on vihdoin palaamassa kentille. Belgialainen on ollut sivussa 72 päivää loukkaannuttuaan Mestarien liigan ottelussa PSG:tä vastaan, eikä aivan ehtinyt kuntoon edes viime lauantain Madridin derbyyn. Torstain cup-kohtaamisessa Real Sociedadia vastaan Hazard sen sijaan palaa Realin vahvuuteen.

Hazardin poissaolo pitkittyi useaan otteeseen. Aluksi nilkkavammaa pidettiin vain pienenä tällinä, joka pitäisi keskikenttäpelaajan sivussa vain muutamia päiviä. Toisissa magneettikuvauksissa jalasta paljastuikin hiusmurtuma, ja sairausloma pitkittyi. Lopulta tavoitteeksi asetettu Madridin derbykin tuli vastaan liian aikaisin.

Hazard menetti poissaolonsa aikana kaikkiaan 14 ottelua. Derbyn lisäksi väliin jäivät el Clásico sekä Realin mestaruusjuhliin päättynyt Supercopa-turnaus.

Kaikkiaan Hazard on pelannut tällä kaudella 13 ottelua, ja niissä 982 peliminuuttia. Näissä hän on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt kaksi.

Real Madrid on saamassa sairastuvalta pian vahvuuteensa myös kesällä polvensa loukanneen Marco Asension, jonka kuntoutuminen on jo viimeisessä vaiheessa. Asensio nostettiin mukaan myös Real Madridin maanantaina vahvistetulle pelaajalistalle kevään Mestarien liigan koitoksiin.