Palaako PSG-puolustaja jossain vaiheessa Real Madridiin? – ”En tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan..”

© Kuva: Getty Images

Achraf Hakimi siirtyi kesällä Internazionalesta PSG:hen noin 60 miljoonalla eurolla.

Laitapelaaja voitti viime kaudella Serie A:n mestaruuden Interissä, mutta seura joutui luopumaan hänestä talousvaikeuksien vuoksi.

Hakimi on Real Madridin kasvatti. Real Madrid myi Hakimin Interiin reilu vuosi sitten noin 40 miljoonalla eurolla. Hakimi ei missään vaiheessa saanut mahdollisuutta murtautua Real Madridin edustusjoukkueeseen.

Marokkoa A-maajoukkuetasolla edustava Hakimi kertoi, ettei hänen lähtö Real Madridista johtunut lainkaan Zinédine Zidanesta.

– Opin paljon Zidanelta. Lähtöni ei liittynyt mitenkään häneen. Se liittyi ennemminkin koronaviruspandemiaan ja Real Madridin seurajohtoon. Silloin keskustelin Zidanen kanssa, mutta en kerro siitä sen enempää. Ajattelimme asioista eri tavalla, Hakimi totesi L’Équipelle.

Hakimi ei sulkenut ovea paluulta Real Madridiin.

– Real Madrid on lapsuuteni seura ja saan kiittää heitä siitä, missä olen tällä hetkellä. Vietin Real Madridissa yli 12 vuotta ja olen hyvin kiitollinen heille. Tähän mennessä en ole saanut mahdollisuutta menestyä siellä, mutta en tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Lähde: MARCA


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.