Real Madridin puolustaja ei vielä tiedä, missä pelaa ensi kaudella: ”Sydämeni on jakaantunut”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Marokon maajoukkueen laitapuolustaja Achraf Hakimi myöntää, ettei hän tiedä, jatkaisiko uraansa ensi kaudella mieluummin Real Madridissa vai saksalaisessa Borussia Dortmundissa.

Hakimi, 21, lähti Madridista Dortmundiin kesällä 2018 kahden vuoden lainapestille, joka on ollut suuri menestys. Hän pääsi Saksassa nopeasti isoon rooliin ja on esiintynyt edukseen. Hakimi on pelannut Borussia Dortmundissa 54 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä yhdeksän maalia ja syöttänyt 13. Huhujen mukaan hän on herättänyt otteillaan myös muiden suurseurojen kiinnostuksen.

Marokkolaispakki on aiemmin puhunut unelmistaan pelata Real Madridissa, mutta onnistunut lainakomennus on saanut hänet pohtimaan tulevaisuutta.

– Sydämeni on jakaantunut Madridin ja Dortmundin välille, kommentoi Hakimi viime viikonloppuna Ruhr Nachrichtenille.

– Kesään (lainasopimuksen päättymiseen) on kuusi kuukautta ja pelejä on jäljellä vielä paljon. En voi sanoa nyt muuta kuin, että olen todella onnellinen Borussia Dortmundissa. Minun on todella hyvä olla täällä.

Dortmund ei ole peitellyt sitä, että se haluaisi pitää Hakimin Saksassa pidempäänkin.

– Haluan aina pysytellä faktoissa. Hänen sopimuksensa mukaan hän palaa Real Madridiin kesällä, koska hänen sopimuksena päättyy 1. heinäkuuta, sanoi Borussia Dortmundin urheilutoimenjohtaja Michael Zorc.

– Tietysi haluaisimme pitää hänet täällä pidempäänkin, se on selvää. Mutta me emme voi vaikuttaa siihen yksin. Uskon Achrafin tietävän hyvin, kuinka paljon hän on kehittynyt täällä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS