Guti vastasi juhlimishuhuihin: ”Jos löydätte kuvan minusta juhlimassa, eroan ja palautan rahat”

© Kuva: Getty Images

Guti saapui Almerían peräsimeen marraskuussa.

Viime viikot ovat olleet vaikeita Almerían kannalta ja seura on pudonnut Segundassa suoran nousijan paikalta kolmanneksi. Viimeisessä neljässä ottelussa Almería on hävinnyt kolmesti ja pelannut kerran tasan.

Espanjalainen juorulehti uutisoi hiljattain siitä, miten Guti olisi ollut Almerían pelaajien kanssa kaupungin yöelämässä juhlimassa. Se ei olisi kuuleman mukaan miellyttänyt Almerían seurajohtoa alkuunkaan, joka harkitsi potkujen antamista Gutille.

Real Madridin seuralegenda kiistää huhut täysin ja lupaa erota virastaan, jos joku löytää kuvia, joissa hän on Almeríassa juhlimassa joukkueensa pelaajien kanssa tai yksin.

– Nämä ovat olleet vaikeita päiviä minulle ja perheelleni. Minulla oli se juhlijan maine pelaajaurallani, mutta nyt se on taas nostettu esiin, mutta olen rauhallinen sen suhteen. Elämäni on sääntöjä täynnä. Herään aikaisin aamulla viettääkseni aikaa poikani kanssa, menen töihin, palaan kotiin viettämään aikaa perheeni kanssa. Ei minulla ole aikaa muuhun, Guti totesi lehdistölle.

– Jos joku löytää kuvan minusta almeríalaisessa baarissa pelaajien tai vain itseni kanssa, esitän eroilmoitukseni ja palautan kaikki saamani rahat Almeríalle. En ole koskaan ollut juhlimassa pelaajieni kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.