Seuraava brassi siirtymässä Atlético Madridiin – hyvästeli liikuttuneena entisen seuransa

© Kuva: Getty Images

Brasilialainen Athlético Paranaense pelasi torstain vastaisena yönä kauden viimeisen kotipelinsä Santosia vastaan. Ottelu päättyi liikuttuneisiin tunnelmiin. 93. minuutilla kotijoukkueen valmentaja vaihtoi kentälle keskikenttäpelaaja Bruno Guimarãesin, mitä ilmeisimmin heittämään jäähyväisiä kotiyleisölleen.

Peli päättyi 1-0, ja lopussa kentällä juhlittiin liikuttunutta Guimarãesia, vaikkei tämä ehtinyt juurikaan koskemaan edes palloon. 22-vuotias Guimarães oli vasta toipunut loukkaantumisestaan, ja ehti juuri ja juuri vielä esiintymään kotistadionillaan.

AS:n mukaan kaikki viittaa nyt siihen, että Guimarãesin ura jatkuu nyt Euroopassa, ja tarkemmin sanottuna Atlético Madridissa. Pelaajaa oli tavoitellut myös tuore Copa Libertadoresin mestari Flamengo. Guimarãesin Atlético-siirtoa helpottaa se, että hänellä on myös Espanjan passi.

Siemenet Guimarãesin siirrolle kylvettiin jo viime kesänä, kun Atlético hankki samasta seurasta laitapuolustaja Renan Lodin. Myös Guimarãesin edustaja oli tuolloin läsnä Wanda Metropolitanolla, ja Atléticolle sovittiin etuosto-oikeus keskikentän pohjapelaajaan.

AS:n mukaan Guimarãesin hintalappu on 30 miljoonaa euroa. Sopimuksen mukaan Atléticoa on informoitava kaikista muiden seurojen tekemistä tarjouksista. Atlético on sille määrätyn palkkakaton ylärajoilla, joten ikäviä viime hetken yllätyksiä ei haluta.

Atlético haluaa viedä Guimarãesin siirron maaliin tammikuun siirtoikkunassa. Suunnitelmana on kuitenkin lainata mies aluksi toisaalle.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.