Pep Guardiolan isä ei usko poikansa tavoittelevan Lionel Messiä Barcelonasta: ”Ei ikinä”

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiolan isä Valenti Guardiola uskoo, että hänen poikansa ei ikinä yrittäisi houkutella Lionel Messiä pois Barcelonasta.

Messin, 33, tulevaisuus Barcelonassa on yhä hämärän peitossa, sillä hänen sopimuksensa päättyy tämän kauden jälkeen.

Guardiolan valmentama Manchester City on yhdistetty usein argentiinalaistähteen. Valmentajan isä ei kuitenkaan usko, että hänen poikansa haluaisi vahingoittaa entistä työnantajaansa viemällä sen tärkeimmän pelaajan pois.

Guardiola edusti Barcelonaa jo pelaajaurallaan ja valmensi Messiä ja kumppaneita menestyksekkäästi vuosina 2008-2012.

– Maailmassa ei ole seuraa, joka ei haluaisi Messiä. Näin hänen pelaavan, kun hän oli 12- tai 13-vuotias ja olin ällistynyt, kommentoi Valenti Guardiola AS:lle.

– Hän oli poikkeuksellisen hyvä sille tasolle. Messin kaltaisia pelaajia ei ole monta. Olen varma, että Pepiä ei haittaisi, jos hän pelaisi Cityssä. Pep on aina pitänyt Messiä parhaana, mutta hän on Barcelonassa. Pep ei ikinä haluaisi satuttaa Barcelonaa viemällä Messin.

Myös Valenti Guardiola on kannattanut Barcelonaa koko ikänsä, mutta hänen poikansa veisi voiton, jos kahdesta pitäisi valita.

– Minä olen aina kuulunut Barcelonalle ja haluan heidän voittavan aina. Mutta ensisijaisesti haluan Pepin voittavan. Poikani tulee ensin, mutta nautin myös Barcelonan voitoista.

Guardiola on aiemmin sanonut, että häntä voisi kiinnostaa maajoukkueen valmentaminen. Ylpeänä katalonialaisena Valentin toivoo vain, että poikansa ei päädy Espanjan puikkoihin.

– Minä en voi sanoa, mitä hänen tulee tehdä, koska hän on täyttämässä 50 ja hän tietää, mikä on ja ei ole hyväksi hänelle. Mutta kyllä, sen voin sanoa, että en halua hänen valmentavan Espanjaa.

– Barcelonaan hän voisi palata valmentamaan tai neuvonantajan rooliin, mutta ei Espanjan maajoukkueeseen.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Italia voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)