Pep Guardiola: Barcelonan ja Real Madridin faneilla ei ole syytä huoleen – ”He pääsevät takaisin rytmiinsä ennemmin tai myöhemmin”

© Kuva: Getty Images

Pep Guardiolan mukaan Barcelonan ja Real Madridin kannattajilla ei ole syytä olla huolissaan joukkueiden tämänhetkisestä vireestä.

Barcelona jäi voitoitta kahdessa edellisessä sarjaottelussaan ja Madrid on hävinnyt kaksi viimeisintä peliään, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Blaugranaa pelaajana ja valmentajana edustanut Guardiola sanoo, että kummankin joukkueen pelaaminen vaatii lähinnä hienosäätöä.

– Isot seurat ovat yleensä kauden alussa hieman vaikeuksissa, kommentoi Manchester Cityä luotsaava Guardiola Marcan mukaan.

– He pääsevät takaisin rytmiinsä ennemmin tai myöhemmin. Molemmat rupeavat voittamaan pelejä ja palaavat takaisin tutuille sijoilleen sarjataulukossa.

Guardiolan mukaan varsinkin Barcelonassa on oltava kärsivällisiä, koska joukkueessa on uusi päävalmentaja Ronald Koeman

– Välillä tarvitaan hieman aikaa, jotta kaikki loksahtaa kohdalleen, varsinkin Barcelonan ja Ronaldin kohdalla. Hän tarvitsee uutena hieman enemmän aikaa. Olen vaika varma, että Barcelona saa pian asiansa kuntoon.

Lauantain El Clásicosta (LUE LISÄÄ) Guardiola ei halunnut heittää tulosveikkauksia.

– Yksittäisessä ottelussa voi käydä mitä tahansa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.