L’Équipe: Barcelona haluaa tehdä Juventuksen kanssa suuren vaihtokaupan – siirtotoimittaja kumosi huhun

© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmannin on määrä jättää Barcelona tämän kesän aikana.

Barcelonalla ei ole varaa pitää Griezmannia joukkueessaan ja seuran on päästävä hänestä eroon voidakseen rekisteröidä Leo Messin uuden sopimuksen.

Barcelona neuvotteli Atléticon kanssa Griezmannin ja Saúlin vaihtokaupasta, mutta Atlético ei suostunut Barcelonan asettamiin ehtoihin ja näillä näkymin vaihtokauppa ei toteudu.

L’Équipen mukaan Barcelona on sen sijaan ehdottanut Juventukselle Griezmannin ja Paulo Dybalan välistä vaihtokauppaa. Dybalan nykyinen sopimus Juventuksen kanssa päättyy vuoden kuluttua. Juventuksen tarkoitus on tehdä jatkosopimus Dybalan kanssa.

Fabrizio Romanon mukaan niin Barcelonan kuin Juventuksenkin edustajat ovat kumonneet huhut Griezmannin ja Dybalan välisestä vaihtokaupasta.

Juventukseen palannut Massimiliano Allegri haluaa Dybalan uuden projektinsa kasvokuvaksi. Dybala on edustanut Juventusta kuuden vuoden ajan.

Barcelona etsii aktiivisesti uutta osoitetta Griezmannille saadakseen tilaa palkkabudjettiinsa. Seura haluaisi lähtökohtaisesti myydä hänet Valioliigaan, mutta Barcelona ei ole saanut pelaajastaan ainuttakaan tarjousta. Griezmannin yli 20 miljoonan euron nettovuosipalkka on siirron suurena esteenä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.