Barcelonan päävalmentaja paljasti: ”Minun on vaikea löytää pelipaikkaa Griezmannille” – Simeone jäi sanattomaksi

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Atlético pelasivat tiistai-iltana 2-2 -tasapelin Camp Noulla. Lue otteluraportti täältä.

Barcelonalle kyseessä oli jo kolmas pistemenetys koronatauon jälkeen. Real Madridilla on mahdollisuus kasvattaa sarjajohtonsa jo neljään pisteeseen, jos Getafe kaatuu torstaina. Real Madridilla on myös maaliero puolellaan Clásicoiden myötä, joten käytännössä piste-ero voi kasvaa viiteen pisteeseen.

Viime kesänä 120 miljoonalla eurolla Atléticosta Barcelonaan siirtynyt Antoine Griezmann pelasi tiistaisessa ottelussa vain muutaman minuutin lisäajalla. Quique Setién on penkittänyt Griezmannin koronatauon jälkeen jo kolmessa ottelussa.

– Griezmannille on vaikea löytää pelipaikkaa ja häntä on haastava laittaa kentälle ilman, että joukkueen tasapaino kärsisi. Puhun hänen kanssaan aamulla, mutta en pyydä anteeksi. Ymmärrän sen, että häntä voi ärsyttää, koska on hän on loistava pelaaja. Toinen vaihtoehto olisi ollut jättää Griezmann koko otteluksi penkille, Setién totesi ottelun jälkeen.

Atléticon päävalmentajalta Diego Simeonelta kysyttiin ottelun jälkeen, yllättikö luotsia entisen pelaajansa olematon peliaika tiistaisessa kamppailussa.

– Olen sanaton, Simeone vastasi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!