Barcelonan ja Atléticon välisessä ottelussa sattui ja tapahtui – kolme pilkkua ja Barcelonalle jälleen pistemenetys

© Kuva: Getty Images

Barcelona ja Atlético päätyivät tiistai-iltana Camp Noulla 2-2 -tasapeliin.

Barcelonalle tasapeli oli surkea tulos, sillä sen myötä Real Madridilla on mahdollisuus kasvattaa sarjajohtonsa jo neljään pisteeseen, jos seura voittaa torstaina Getafen.

Avausjakso oli varsin tasainen. Barcelona hallitsi pelitapahtumia, mutta Atlético prässäsi korkealta ja onnistuikin luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan.

Ottelun avausmaali näki päivänvalonsa jo 11. minuutilla. Barcelona sai kulmapotkun, joka kimposi tolppamiehenä olleen Diego Costan jaloista omaan maaliin.

Vain hetkeä myöhemmin Atléticolle vihellettiin rangaistuspotku. Marc-André ter Stegen torjui Costan yrityksen, mutta rangaistuspotku uusittiin, koska ter Stegenin kummatkin jalat olivat maaliviivan väärällä puolella Costan laukauksen lähtiessä. Saúl sen sijaan tälläsi pallon varmasti ohi ter Stegenin.

Barcelona otti peliä enemmän kontrolliinsa avausjakson viimeisen vartin aikana, mutta ei luonut akuuttia vaaraa Jan Oblakin vartioimalle maalille.

Toisen jakson alussa Barcelonalle vihellettiin rangaistuspotku, kun Atléticon Felipe kaatoi boksin sisällä Nélson SemedonLeo Messi chippasi pallon komeasti maaliin. Kyseessä oli Messin ammattilaisuran 700. maali.

Tunnin kohdalla nähtiin jo ottelun kolmas rangaistuspotku, kun Semedo osui pirteän pelin pelanneen Yannick Carrascon jalkoihin. Saúl asettui laukomaan toistamiseen pilkkua ja onnistui tälläkin kertaa maalinteossa, vaikka ter Stegen saikin kätensä väliin.

Atléticolle avautui vielä lisäajalla loistava mahdollisuus voittomaalin tekemiseen, mutta vaihdosta kentälle tullut Thomas Lemar ei saanut boksin sisällä laukausta aikaan, vaikka ter Stegen oli jo maalinsa ulkopuolella.

Viime kesänä Atléticosta Barcelonaan siirtynyt Antoine Griezmann aloitti ottelun penkiltä ja pääsi kentälle 90. minuutilla. Setién on penkittänyt 120 miljoonaa euroa maksaneen Griezmannin nyt kolmesti viimeisen neljän ottelun aikana.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!