Sport: Löysikö Barcelona vihdoin keinon Neymarin hankkimiseen? – Antoine Griezmann kiinnostaa PSG:tä

© Kuva: Getty Images

Barcelona on yrittänyt hankkia Neymarin takaisin seuraan PSG:stä jo muutaman vuoden ajan – siinä kuitenkaan onnistumatta.

Neymar poistui Barcelonasta kohti Pariisia elokuussa 2017, jolloin PSG maksoi brasilialaisesta 222 miljoonaa euroa.

Neymarin ura PSG:ssä on ollut loukkaantumisten täyttämä. Tämä kausi oli ensimmäinen, kun Neymar ei ole kärsinyt vakavasta vammasta. Neymar on pelannut kuluvalla kaudella takareisi- ja kylkiluuvammoista huolimatta PSG:ssä vajaat 2000 minuuttia.

Barcelona haluaa edelleen Neymarin takaisin seuraan.

PSG ei ole ollut avoin myymään Neymaria, mutta Barcelonalla on kädessään yksi valttikortti. Nimittäin Antoine Griezmann. 29-vuotias Griezmann saapui Barcelonaan viime kesänä Atléticosta, muttei ole onnistunut sopeutumaan seuraan, vaikka onkin onnistunut 14 kertaa maalinteossa kuluvalla kaudella.

PSG on Sportin mukaan kiinnostunut Griezmannista ja pitää ranskalaispelaajasta. Griezmann korvaisi seurasta poistuvaa Edinson Cavania ja jättäisi Kylian Mbappén edelleen ykköstähden rooliin.

Aiemmin PSG ei ole ollut kiinnostunut Griezmannista, mutta seuran urheilutoimenjohtaja Leonardon kerrotaan hiljattain todenneen PSG:n seurapresidentille Nasser Al-Khelaïfille, että Griezmann olisi hyvä vaihtoehto pariisilaisten hyökkäykseen.

Barcelona tiedostaa, että Neymarin saaminen takaisin Camp Noulle on hyvin haastava tehtävä, mutta luottaa PSG:n suostuvan neuvottelemaan etenkin Griezmannin avulla.