Antoine Griezmannin entinen neuvonantaja kertoi mielipiteensä ranskalaisen vaikeuksista Barcelonassa – ”Hänelle luvattiin erilainen projekti”

© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmannin alkukausi Barcelonassa on ollut varsin haastava.

Griezmann on tehnyt vain neljä maalia 15 pelaamassaan ottelussa ja on jäänyt jatkuvasti pelin ulkopuolelle, sillä ranskalainen on pelannut käytännössä koko alkukauden vasemmalla laidalla.

Griezmannin entinen neuvonantaja Eric Olhats kommentoi hyökkääjän vaisua alkukautta RMC Sportin haastattelussa. Olhats toi nuoren Griezmannin Espanjaan Real Sociedadin junioreihin ja toimi Griezmannin neuvonantajana vielä Atléticossakin.

– Olen hieman surullinen tästä tilanteesta. Tiesin, että sopeutumisprosessista tulee vaikeaa. Mielestäni hänelle myytiin erilainen projekti, jossa hän olisi pelannut omalla, vahvuuksiaan tukevalla pelipaikalla, mutta nyt tilanne ei ole sellainen, Olhats totesi.

Olhats ei suositellut Griezmannille Barcelona-siirtoa.

– Jos olisin ollut vielä hänen neuvonantajansa, en usko, että hän olisi halunnut siirtyä Barcelonaan. Varoitin häntä siitä, ettei siellä ole luvassa välttämättä hänelle sopivaa pelipaikkaa.