El Mundo: Atléticolla todiste Antoine Griezmannia ja Barcelonaa vastaan – seuran aseena Griezmannin asianajajan sähköposti

© Kuva: Getty Images

El Mundon mukaan Atlético on saanut haltuunsa Antoine Griezmannin asianajajan maaliskuisen sähköpostin.

Atlético on sen vuoksi valittanut Griezmannin Barcelona-siirrosta Espanjan jalkapalloliitolle ja FIFA:lle.

Sähköposti paljastaa useita mielenkiintoisia yksityiskohtia Griezmannin Barcelona-siirrosta. Griezmann otti itse yhteyttä Barcelonaan helmi-maaliskuussa ja kertoi halustaan siirtyä seuraan. Barcelona kieltäytyi aluksi Griezmannin hankkimisesta.

Barcelonan seurajohto oli pettynyt Griezmannin käytökseen ja tunsi itsensä petetyksi, kun hyökkääjä ei siirtynytkään seuraan vuotta aiemmin.

Barcelonan seurajohto oli suunnitellut tekevänsä suurempia siirtoja. Barcelona halusi hankkia Mohamed Salah’n, mutta ei pystynyt neuvottelemaan Salah’n tai Liverpoolin kanssa, koska seurat sopivat Philippe Coutinhon siirron yhteydessä, ettei Barcelona saisi neuvotella Liverpoolin pelaajien kanssa tietyn aikavälin aikana. Barcelona otti siten yhteyden Griezmanniin ja tarjosi ranskalaiselle samaa sopimusta kuin vuosi aiemmin.

Maaliskuussa kirjoitetussa sähköpostissa on mukana tarkat tiedot siitä, kuinka paljon Griezmann tienaa Barcelonassa. Sähköpostissa kerrotaan myös, ketkä siirtoon osallistuneet henkilöt saavat Barcelonalta tietyn summan itselleen. El Mundon mukaan on mahdollista, ettei yhdelle henkilölle maksettu hänelle kuuluneita summia, ja kyseinen henkilö olisi myynyt Griezmannin asianajajalta saamansa sähköpostin Atléticon toimitusjohtajalle Miguel Ángel Gil Marínille.

El Mundon mukaan Atléticon hallussa oleva sähköposti on vahva todiste siitä, että Griezmann ja Barcelona sopivat kirjallisesti siirrosta jo maaliskuussa, vaikka se on FIFA:n säännöissä kiellettyä.

Barcelona maksoi Atléticolle Griezmannin 120 miljoonan euron ulosostopykälän heinäkuussa, mutta Atléticon mielestä siirtosumman pitäisi olla maaliskuussa Griezmannin sopimuksessa olleen 200 miljoonan euron ulosostopykälän arvoinen, koska Barcelona ja Griezmann tekivät silloin sopimuksen.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)